« Skönhetssalong

Skönhet uppstår i betraktarens ögon

Igår hittade jag en så fin bild på en lotusblomma och jag kände direkt att jag ville dela med mig av den. Jag postade den på Instagram och tänkte att de allra flesta skulle hålla med mig om att den var helt magiskt vacker. Jag hade visst fel. Enligt vissa så är det bara en helt vanlig blomma och inte särskilt vacker heller.

Det är det som är det fina med många saker omkring oss. En sak jag tycker är fin kanske du tycker illa om, och även tvärtom. Det är de olikheterna som gör oss unika som individer. Du kanske anser att en fotbollsmatch är något spännande man satsar pengar på med en insättningsbonus. Jag själv ser det mer som en dans, nästan som en balett där spelarna rör sig graciöst över planen. 

Jag testade för att se själv

En vän till mig, som älskar fotboll, tipsade mig om en sida som heter betting.com. Du kan kolla in den här. Där finns det massor av tips just när det gäller sportspel och för att ha en aning om vad andra pratar om så testade jag. Via den sidan besökte jag ett spelbolag och satsade en hundring på en match. Det gick inte så bra, men jag färstår tjusningen. Det blev ju plötsligt ännu roligare att kolla på matchen! 

31 Jul 2018